Renovering af badeværelse der lever op til dine ønsker

Drømmer du om at få renoveret dit badeværelse?

Drømmer du om et nyt badeværelse? Den rigtige badeværelsesrenovering kan give dig et badeværelse, der føles som nyt. Hos MM VVS og Energi finder du en autoriseret VVS'er med stor erfaring inden for blandt andet renovering af badeværelse, som vi udfører for private boligejere. Vi holder selv til i Galten, og vi har derfor mange kunder i vores eget lokalområde, men vi kører også gerne ud til badeværelsesprojekter i blandt andet Ry, Harlev og i flere andre omkringliggende områder.

Vi har fokus på din tryghed under hele processen

Når du vælger at lade os stå for din kommende badeværelsesrenovering, så kan du altid regne med et godt og professionelt arbejde. Din tryghed samt dine ønsker og behov kommer altid i første række, og vi sørger for, at du er tryg under hele processen i forbindelse med din renovering af badeværelse.

Vi giver garanti for en professionel service, og vi sætter en stor ære i altid at overholde vores aftaler. Herudover har vi 10 års arbejdserfaring med blandt andet badeværelser, og vi kan dermed sikre dig et veludført resultat i højeste kvalitet, der samtidig lever op til dine ønsker og behov. 

Hvad koster renovering af badeværelse?

Det kan være meget forskelligt, hvor meget en renovering af badeværelse koster. Vores priser afhænger blandt andet af en række forskellige faktorer såsom: 

  • Hvor omfattende din badeværelsesrenovering er
  • Hvilke materialer vi skal købe ind
  • Hvad du har af særlige ønsker og behov
  • Hvor lang tid vi skal sætte af til arbejdet.​

Kontakt os og få beregnet en pris på dit badeværelsesprojekt

Uanset om du drømmer om en større eller en mindre renovering af badeværelse, så står vi klar til at hjælpe dig. Du skal bare kontakte os for en indledende dialog omkring dit projekt samt dine ønsker og behov, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris. Desuden udfører vi også gulvvarme installation, installation af varmepumpe og meget mere.

Vi har 10 års erfaring med renovering af badeværelse, og vi sørger for at levere en professionel service samt et veludført resultat i højeste kvalitet, ligesom vi naturligvis overholder alle vores indgåede aftaler.

Sådan foregår vores procesforløb

Fra start til slut i processen sørger vi for, at der er professionel kvalitetssikring.

Nedenfor kan du læse vores procesforløb.

01. ​​Kontakt os

​​​​Kontakt os enten på telefon, e-mail eller via ​vores kontaktformular. Så finder vi sammen en tid, hvor vi kan komme forbi.

02. Forventningsafstemni​ng

​​Vi kører ud til jer og besigtiger det pågældende område og udarbejder derefter et uforpligtende prisoverslag.

03. Du modtager et tilbud

​​Efter mødet modtager du en mail med et godt tilbud. Accepterer​ du tilbuddet, aftaler vi opstart og laver en tidsplan for opgaven.

Skriv til os​

​Grib chancen og få et  tilbud på VVS-arbejde i dag!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal besvares.​

Har du spørgsmål eller
​​​​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

MM Energi & VVS Teknik ApS

Hirsevænget 3

8464 Galten

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 60 48 03 53

E-mail: mm@vvsogenergi.dk

CVR: 42264229

Telefontider

Telefonen er døgnåben.

Mails besvares alle dage.